Back on track...

...åtminstone litegrann :)
Igår ägnades hela dagen åt ett besök på Liseberg tillsammans med familjen. Vi brukar åka dit den sista helgen i september; som vanligt hade vi otrolig tur vad gäller vädret - solen strålade från en klarblå himmel & det var inte speciellt mycket folk i parken vilket gjorde att knattarna kunde åka allt de vill - när de ville det, nästan inga köer nånstans! *skönt* Totalt åkte de nog runt 20 attraktioner vilket hade varit fullständigt omöjligt om vi hade åkt mitt i sommaren. (då hinner man på sin höjd med max hälften.)
               
Båda barnen somnade på vägen hem så det var bara att bära in dem i sängarna när vi kom hem. De var mer än nöjda med dagen verkade det som. Alla i familjen vann någonting, men som vanligt så hade det säkert blivit betydligt billigare att gå & köpa det i närmsta affär istället! Liten vann lördaxgodis för flera veckor framåt till brorsans förtjusning.

Idag ska liten & jag åka & köpa en födelsedaxpresent till en liten kille som fyller 5 år på fredag, barnen har redan bestämt vad han ska få så vi behöver inte ägna tiden åt att leta idag. *skönt* Presenten måste vi sen hinna skicka så han får den innan sin födelsedag eftersom vi inte kommer att hinna åka till honom denna gången, tyvärr. (han bor ca 30 mil från oss)

Om vi sen tycker att vi hinner så ska vi dra till Willy´s & storhandla lite mat, men först ska vi ägna oss åt lite seriöst dataspelande! Just nu är det "Anki & Pytte" som går för fullt! Liten älskar det spelet :)



Dax för kaffe...
//Tinna

Kommentarer
Postat av: Linda

Ååh, kaffe.. Det hade suttit fint nu ;)

2008-09-29 @ 13:48:21
URL: http://paivys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0