Snart är det dax igen.....

...nu är det bara 302 dagar kvar & första julklappen är inköpt!
Ifall någon undrade så; NEJ jag är inte mindre julgalen i år mot vad jag brukar vara så......Kraaaaaam på er!
//Tinna

   Så har det då äntligen hänt....

... vi har köpt oss en "ny" husvagn. Närmare bestämt så har vi uppdaterat oss 24 årsmodeller jämfört mot vårt tidigare semesterhus! Familjen har alltså gått & blivit med en vagn av årsmodell -89, en Hobby 510T Special närmare bestämt & det är den som jag tänkte visa lite bilder på för er. Håll till godo - så här ser den ut:
(notera att samtliga bilder inte visar vår vagn, men de är alla tagna inuti exakt likadana vad gäller modell & årsmodell!)

Välkomna in!-Vardaxrum/päronens sovrum!-
(och JA; lampan ska definitivt bytas ut! Mot en plafond med tre spotlights på)


-Till höger ser man "köket" när alla bänkskivor är nerfällda, längst bort ser man barnens egna vrå, där de har varsin soffa/säng, ett bord & utmed taket finns en massa skåp & hyllor till alla deras prylar. Tittar man noga ser man dörren som går att dra igen så de kan stänga om sig när de vill vara ifred därinne! *perfekt*-
(eller om jag & samboälsklingen vill vara ifred på andra sidan som minsta snyggsyster så "diskret" antydde!!!*asg*)


-Mittemot "köket" är det 2 garderober & en toa med kassetttoa & handfat samt en massa gulliga förvaringsutrymmen till alla badrumsprylar man måste ha med sig.-


-Ett av de största kök jag nånsin sett i dessa sammanhang kommer vi att kunna njuta av varenda semesterdag framöver. *Härligt*-Husvagnen står fortfarande hos firman där vi köpte den & innan vi "får" hämta den så kommer de att fixa alla småfel som fanns på/i den såsom ett myggnät/rullgardin som kärvade, tätning av ett fönster där det kan vara risk att det annars kommer in fukt, en dörrknopp som var lös och lite andra små grejjor. De skulle även ta bort den urtöntiga vimpelhållaren som satt på utsidan baktill & täta ordentligt där. Dessutom kommer den att fukttestas på 30 punkter, den kommer att vara nybesiktigad & vi får 6 månaders garanti på alla i husvagnen förekommande funktioner.
De skickar med ett förtält, 2 markiser, ett draperi, en pall för att man ska kunna ta sig in & ut ur vagnen utan bekymmer och även en ny gasoltub.
Den ska hämtas den 27/3 och vi skulle sätta av ungefär en timme vid hämtningstillfället sa säljaren. Då kommer vi nämligen få en total genomgång av hur allting i hela vagnen funkar & information om allt vi behöver veta för att få ut mesta möjliga av den. Snacka om service!

Nu ska jag slänga in detta inlägget på bloggen så att mina nyfikna systrar ska få se pärlan!! (och gärna kommentera den, tack!)

Nattinatti från moi!
//Tinna

Ps. Om ni nånsin tänker köpa en husvagn så rekommenderar jag verkligen Hobby Fritid i Tenhult & säljaren Bengt Marklund som varit otroligt hjälpsam & tålmodig med oss veliga köpare som knappt visste vad vi ville ha första gången vi var där!!! Ds.

   Shoppingfynd i ord & bild ;)

Var ska vi börja - vad vill ni se?? Hmmmmm...*funderar* men jag tror allt att jag tar & bjuder på lite bilder av de möbler etc som vi äntligen har släpat oss iväg & fyndat! *billigt är bara förnamnet!*

I vardaxrummet så har då det gamla skitfula bordet med kakelplattor på äntligen bytts ut mot underbara bordet "Taylor" från Mio. Pris...efter diverse rabatter så slutade det på runt 1400:- (ordinarie pris är 2950:-, men nu reas det ut för 2450:- på hemsidan iaf...)

Så här ser det ut:

Det är egentligen 3 bord i ett - de 2 mindre borden "gömmer" man inuti det stora & knattarna bara älskar att de fått varsitt eget bord till fredaxmysfikat!

Mattan som det står på heter Dragör (eller något liknande), och kommer från IKEA. Den kostar idag 295:- såg jag på deras hemsida. (vi gav 495:- för den...) Mycket prisvärd, dessutom extremt lätt att hålla ren vilket alltid är en fördel i en småbarnsfamilj!
Mattan ser ut så här:

I köket har den gräsliga taklampan över bordet bytts ut mot denna skönhet, fast med 4 lampor, inte tre som på bilden
Lampan kostar 499:- hos Haléns.


I köksfönstren kommer det snart att hänga gardiner sydda av något av dessa tyger från Jotex:
(det ska bli längder av mönstrat tyg & nån form av kappa av svart metervara...)

"Dunge"


"Lilja"

Jisses vad med fina tyger de reade ut på Jotex hemsida nudå....."vill haaaa!"


Nu ska jag samla ihop lite bilder på det senaste inköpet & dela med mig av dem till er innan jag tackar för mig ikväll....
See ya soon....
//Tinna

   Hello alla, kommer ni ihåg mig?! *smyger in här igen*

Efter en del rätt tydliga pikar (thx syster!) så tänkte jag chocka min omvärld genom att ta & uppdatera litegrann om livet i mitt lilla hörn av världen!
Har ni saknat mig? Kanske undrat vad jag har haft för mig och så.....
....häng med för här kommer en kort sammanfattning;
Jag har avslutat min anställning, men jobbar fortfarande kvar på "daxkontrakt", kommer så att göra fram till mitten på april då det hägrar visstidsanställning igen som det låter på cheferna.....
Jag har varit riktigt apsjuk i influensan & hade en vecka med febertoppar på 40 grader - not so very nice :(
Shoppandet har upptagit en "schysst stor del av min tid!" D.v.s. det har handlats friskt de senaste veckorna både små prylar som kan vara "bra-att-ha", en massa coola inredningsprylar som matta, soffbord, kökslampa & gardintyger.....men framförallt så har det hänt stoooooora saker på shoppingfronten; vi har ÄNTLIGEN köpt en "ny" husvagn, mjae -ny & ny den är iaf 24 år nyare än den gamla vi har.
Jag tänkte fördjupa mig lite mer i ovanstående men just nu har jag 2 arvingar, 1 Bolibompa & framförallt en stoooor smarrig semla som distraherar mig i bloggandet sååååå.....jag återkommer senare ikväll helt enkelt!

Nu ska jag trycka i mig en      & kolla in alla bilder på den underbara  som vi just köpt & drömma om sommar, ledighet med familjen & den första planerade resan som kommer att gå i "Wild Kids" fotspår! Mer om det senare....

Glöm nu inte att äta minst en semla var idag!!!
//Tinna

RSS 2.0