Önskelistan anno 2009!

Eftersom det nu drar ihop sig till "den där" tiden på året igen så tänkte jag bara uppdatera släkt & vänner på vad som önskas i kommande födelsedaxpaket!

En sån här vore väldigt välkommen:Nån variant av denna skulle passa som handen i handsken till nästa sommar!;Annars så är alltid presentkort mer än välkommet, t.ex. på IKEA eller varför inte på Ge-Kås!!!


Men mest av allt önskar jag att ni ägnar mig en tanke på onsdag när jag ska till sjukhuset & göra en rätt läskig grej.
(Det är ingen fara med mig, jag ska bara på en extra kontroll som jag bett om att få göra....men det involverar nålar så.....)

På lördag tänkte jag bjuda på lite fika hemmavid. Sisters - ta med er respektive & smyg förbi vid 2 tiden. Funkar det för er? Call/mail/sms etc funkar för mig!!!
Jag ringer resten av "Taikon´s" så vi kan träffas allihop tänkte jag!

Tyvärr så kommer inte samboälsklingen att vara hemma då för han far till hufvudstaden för att delta i Stockholms triathlon med resten av de "Gigantiska" kämparna från jobbet. *håller tummarna att de överlever galenskapen!!*

Nu ska jag ägna mig åt lite mer semesterfirande innan ledigheten är slut.

Återkommer när vardagen inträtt igen med skolstart, dagis & jobb. Har en del restips att dela med mig av & planerar nu för fullt för årets sista turer med husvagnen.... 3 till hoppas vi hinna med innan säsongen är slut för i år...

Kram från en regnig plats nära riksgränsen!
//Tinna

RSS 2.0