1:a advent!

Sådärja; nu är trädgården fördigpyntad:


Imorgon ska jag försöka mig på att visa hur det ser ut på insidan i vårt hus, dvs. om jag lyckas ladda upp bilderna från min mobil & den digitala systemkameran!
Nu är det dax att sova eftersom jag ska upp halv 5 2morrow igen!
Kram & godnatt alla!
//Tinna


   Nu är kyrkan bokad.....

...här kommer det att ske:





Nu är det bara resten kvar att boka/planera!!!
//Tinna


   Veckans bästa!

Undrar om man kan spela denna i kyrkan som ingångslåt eller nåt?
Hade varit lite cool!




Dax att sova - imorgon blir det simskola med stor & på em/kväll väntar julfest med jobbet!

Kram & godnatt, alla :)
//Tinna


   Precis som i reklamen kan man säga att:

-"PLÖTSLIGT HÄNDER DET!!!"
Här kommer en ledtråd till vad som kommer att hända hösten 2010:



Undrar vad vi kommer att heta i efternamn efter detta?!?!

Kram & hoppas att ni alla får en underbar helg!
//Tinna


   33 dagar kvar!

Nu är det nära; så här drygt en vecka innan 1:a advent så är det dax att uppdatera vad som är kvar att fixa & inte är det mycket inte! Det ser ut som om december kommer att bli lugnare än nånsin tidigare & tur är väl det för nu har något hänt som gör att "viss" planering kommer att uppta min tid de närmaste månaderna typ! Mer om det i nästa inlägg! *ler*

När det gäller julen så ser "körschemat" ut enligt följande:
I kommande vecka ska allt adventspynt sättas upp utomhus, främst i trädgården på framsidan så att planen som ska landa på Axamo flygplats kan orientera sig och inte missar var vi bor!
På lördag nästa vecka så är det ju, traditionsenligt, dax för adventspyntande inomhus. Tyvärr blir det inte något dreamhack för sambon & hans kompis vilket innebär att bästa vännen inte kommer och bor här den helgen i år, men nästa år så är ordningen återställd igen så..... *längtar*
Andra adventshelgen så öppnar julgodisfabriken &, som vanligt,så stänger den inte förrän ALL nougaten tagit slut! Och, precis som vanligt, så kommer båda snyggsystrarna & hjälper till att fixa allt gottigt som vi ska mumsa på i julhelgen då vi alla, PRECIS SOM VANLIGT (!!!) kommer att samlas hemma hos oss för en alldeles vanlig & traditionsbunden julafton! *precis som vanligt!*
3:dje advent är det lucia & 4:e advent så kommer stor att ha sina födelsedaxkalas för släkt, vänner & klasskompisarna. Men däremellan så är det bara 5 julklappar att fixa av vilka 4 kommer att ta ca 5 minuter att köpa eftersom vi redan bestämt vad det ska bli.

Innan första december så måste jag ordna så att adventskalendrarna blir klara och det är bara att knyta upp paketen i rockringarna så är det klart. Ringarna hänger på barnens dörrar men jag får inte hänga upp paketen förrän kvällen innan för dem, de säger att de kommer att bli alltför sugna på att öppna dem om de ser dem flera dagar innan det är dax! Bilder på kalendrarna kommer i ett senare inlägg!

Dax för årets största nyhet som kommer att avslöjas i nästa inlägg!!!

Kram från en trött (har inte sovit en enda minut inatt pga sjukt barn...) & vabbande sliten morsa som snart ska ramla omkull och ta sig sin missade nattsömn innan samboälsklingen ska till jobbet i em!

Kramkramkram
//Tinna


   UPP!

I lördax var jag, samboälsklingen & knattarna på bio. Vi såg den nya tecknade filmen Upp & den var inte bara toppenbra, den var lååååång oxå - 2 timmar! Båda barnen satt som små ljus i sina stolar & tittade på filmen & mumsade godis!
Att gå på bio slår att se filmen hemma varenda gång - dessutom så betalar vi ju bara 69:- per biljett, oavsett vilka platser vi bokar så inte ens priset gör att man hellre sitter hemma & kollar på filmen.
Men nu har man klarat av tre biobesök & en konsert på en vecka så nu lär det få bli lugnt på den fronten ett tag....åtminstone tills det kommer en ny kul film som man "bara måste" gå & se!!!

Avslutar detta inlägg med några söta bilder från filmen:
        

Nu väntar lunch, dusch, måla dit ansiktet, packa väskan sen dra till jobbet.

I nästa inlägg startar jag julbloggandet....nu är det ju BARA 43 dagar kvar!
//Tinna


   Veckan som gick!

Förra söndagen var jag & en kompis & kikade på filmen "This is it" & jag vart glatt överraskad. Det var en väldigt intressant film & musiken blir ju bara bättre för varje gång man lyssnar på den. Så jag ger tummen upp & hoppas att alla som gillar MJ:s musik oxå går & tittar på filmen för det var kul att se de planerade framträdandena ta form. Min ultimata favvolåt lät vänta på sig & allra, allra sist när hela rollistan rullat förbi & alla (utom vi 2!)  lämnat salongen så kom den....... håll till godo:



...*suck*, jag gråter varenda gång jag hör den...dessa minnen!


Nåväl, i onsdax var jag, & samma kompis, på konserten "Thriller - live" i konserthuset här i stan & jisses säger jag bara! Jag tyckte att filmen var kanon, men detta var ståpäls i 2 timmar!! *garv* Vilken show vi bjöds på; dansarna, mjusikerna & lead sångarna höll toppklass & koreografin gjorde att vi som, naturligtvis, satt på första rad drogs med i stämningen och stod upp & dansade oss igenom den mest fantastiska musical jag varit på nånsin!
... och då ska man veta att detta "bara" var B-gänget eftersom A-gänget kör denna show på hemmaplan i London ett tag till.

Lite bilder & info hittar man här:

http://www.thrillerlive.com/cast/tour2/

Avslutar med en annan favorit i denna musikskatt:




..flera inlägg att skriva så...... bye for now!
//Tinna


RSS 2.0