Så har det då äntligen hänt....

... vi har köpt oss en "ny" husvagn. Närmare bestämt så har vi uppdaterat oss 24 årsmodeller jämfört mot vårt tidigare semesterhus! Familjen har alltså gått & blivit med en vagn av årsmodell -89, en Hobby 510T Special närmare bestämt & det är den som jag tänkte visa lite bilder på för er. Håll till godo - så här ser den ut:
(notera att samtliga bilder inte visar vår vagn, men de är alla tagna inuti exakt likadana vad gäller modell & årsmodell!)

Välkomna in!-Vardaxrum/päronens sovrum!-
(och JA; lampan ska definitivt bytas ut! Mot en plafond med tre spotlights på)


-Till höger ser man "köket" när alla bänkskivor är nerfällda, längst bort ser man barnens egna vrå, där de har varsin soffa/säng, ett bord & utmed taket finns en massa skåp & hyllor till alla deras prylar. Tittar man noga ser man dörren som går att dra igen så de kan stänga om sig när de vill vara ifred därinne! *perfekt*-
(eller om jag & samboälsklingen vill vara ifred på andra sidan som minsta snyggsyster så "diskret" antydde!!!*asg*)


-Mittemot "köket" är det 2 garderober & en toa med kassetttoa & handfat samt en massa gulliga förvaringsutrymmen till alla badrumsprylar man måste ha med sig.-


-Ett av de största kök jag nånsin sett i dessa sammanhang kommer vi att kunna njuta av varenda semesterdag framöver. *Härligt*-Husvagnen står fortfarande hos firman där vi köpte den & innan vi "får" hämta den så kommer de att fixa alla småfel som fanns på/i den såsom ett myggnät/rullgardin som kärvade, tätning av ett fönster där det kan vara risk att det annars kommer in fukt, en dörrknopp som var lös och lite andra små grejjor. De skulle även ta bort den urtöntiga vimpelhållaren som satt på utsidan baktill & täta ordentligt där. Dessutom kommer den att fukttestas på 30 punkter, den kommer att vara nybesiktigad & vi får 6 månaders garanti på alla i husvagnen förekommande funktioner.
De skickar med ett förtält, 2 markiser, ett draperi, en pall för att man ska kunna ta sig in & ut ur vagnen utan bekymmer och även en ny gasoltub.
Den ska hämtas den 27/3 och vi skulle sätta av ungefär en timme vid hämtningstillfället sa säljaren. Då kommer vi nämligen få en total genomgång av hur allting i hela vagnen funkar & information om allt vi behöver veta för att få ut mesta möjliga av den. Snacka om service!

Nu ska jag slänga in detta inlägget på bloggen så att mina nyfikna systrar ska få se pärlan!! (och gärna kommentera den, tack!)

Nattinatti från moi!
//Tinna

Ps. Om ni nånsin tänker köpa en husvagn så rekommenderar jag verkligen Hobby Fritid i Tenhult & säljaren Bengt Marklund som varit otroligt hjälpsam & tålmodig med oss veliga köpare som knappt visste vad vi ville ha första gången vi var där!!! Ds.

Kommentarer
Postat av: Linda

Den verkar ju jättefin. Vad kul att ni hittade en vagn till slut =)

2009-02-24 @ 21:45:30
URL: http://paivys.blogg.se/
Postat av: Annanann

Men lampan, den är ju sååå 70-tal, ska ni byta ut den;^)

2009-02-26 @ 09:11:19
URL: http://ann.brorson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0