Jag är sååååå himla stolt....

....över mig själv! Jag har just kommit hem efter ett avslutat Vårrus-lopp där jag hade som mål att ta mig runt på mindre än 45 minuter & jag gjorde det på 34 minuter! *skitmallig*

Nu ska jag hjälpa sambon att ta hand om en trotsig 4,5-åring & en envis 6,5 åring som ska käka kvällsmat & sen sova!

//Tinna :o)

   Resfeber!

Hela familjen ägnar just nu en massa tid till att planera kommande resor och följande är antingen planerat eller bokat.
Närmast i tiden ligger en helg i exotiska Örebro dit vi tar med husvagnen & där vi tänkt att besöka äventyrsbadet & Bus- & leklandet ihop med ett par vänner & deras barn.
Sen bär det av till Dalarna & ett efterlängtat besök hos tomten & alla hans nissar! Där stannar vi en vecka så vi hinner hälsa på lite kompisar i de trakterna oxå!
Längre fram i sommar blir det nog en tripp till campingen där våra vänner alltid tillbringar en vecka (sorry, men jag kommer inte på vad den heter just nu!) Vi funderar på att hälsa på dem en helg - givetvis tar vi med oss snygg husvagnen!
I august vankas det västkustbesök - inte klart än om det blir en eller två veckor.....*planerar & räknar på vad som blir bäst!*
I höst blir det, som vanligt, en tripp till Göteborg med Lisebergsbesök men även ett besök på föreställningen "Walking with Dinosaurs" är på tapeten bland barnens önskemål. Vi får se hur det blir med det där sista..... *dyyyyyrt!*


Over ´n out!
//Tinna

   Ikväll gäller det!

Ikväll är det då äntligen dax för Vårruset! Jag ser fram emot det som 17, trots att jag vet att jag kommer att vara mer död än levade innan det är över!! *asg* Det ska bli kul att delta iaf även om jag säkerligen kommer bland de sista tappra i mål!
Idag är jag ledig så jag & liten ska mysa hela fm & städa hennes rum!
*-"hmmprf", sa liten!* Men det börjar bli dax att rensa ur bland hennes saker. Jag röjde ur stors rum i helgen och det var en hel del som han valde att plocka bort som han inte leker med längre. Skönt att få lite ordning & reda i deras rum igen.
Kanske skulle ta & lägga in lite "före-&efter-bilder" på bombnedslaget som vi kallar litens rum. -"det är sååå fint när jag har stökat", brukar hon säga!!!

Resten av veckan är det, som vanligt, fullt i schemat;
onsdag: fixa trädgården, klippa gräs, rensa lite, plantera barnens solrosor osv.
torsdag: blodgivning (kanske sista innan det blir ny tatuering igen!?!)
fredag: optikern för att prova ut nya linser
lördag: heldag m jobbet då vi först ska ha utbildning, sen 5-kamp & på kvällen blir det BBQ. Kommer att bli kul!
söndag: Knattarna & jag ska gå på konsert m Mojje, sambon ska på ett bomöte & em ägnar vi förstås åt at fira minsta snyggsyster som fyller år på torsdag.
Utöver detta så ska jag, förhoppningsvis, jobba oxå. (om de behöver mig!)

Nu är det dax att ta itu med den saneringen av bombnedslaget!

Laddad & klar inför loppet ikväll!
//Tinna

RSS 2.0