Friday night!

Äntligen har knattarna somnat! Det tog en stund idag, ingen av dem ville ställa ifrån sig nya cykeln & komma in! Så jodå; cyklarna fanns hemma på Biltema & köptes. Sambon ägnade en god stund åt att skruva ihop dem & sen har ädelstenarna cyklat, cyklat & cyklat lite till runt området på sina nya fina cyklar.
Liten insåg snabbt att hon inte skulle komma så långt om hon inte trampade så med bästa gosenallen i cykelkorgen & med en envishet som är beundransvärd så trampade hon på som bara den.
Stor landade 2 gånger i grannens rosenbuskar och skrapade både armar & ben men vad gör det när man har nyinköpta Batman plåster att sätta över såren! Liten kontrade snabbt med att byta sitt gamla Bamseplåster på knät mot ett Ariel plåster (oxå inköpta idag!) så båda 2 for runt på gården och berättade att de inte bara fått nya cyklar utan nya snyggplåster oxå! *ler*

Liten har även ÄNTLIGEN köpt sig nya (ROSA) fevingar för sina sparade veckopengar så nu fick jag äntligen slänga de gamla som var så sönder att de såg pinsamma ut!
Tack H&M för att ni har vingar i ert sortiment; det räddade oss från mer tjat i den frågan!!

Sambons bil fick sina nya däck & en del matinköp vart det oxå innan vi drog hem från stan.
Kvällen har vi tillbringat med våra härliga grannar och grillat en massa gott som vi suttit i vår trädgård & avnjutit.

Nu är undertecknad så trött att jag kommer banka huvudet i tangentbordet om jag inte slutar skriva! Och huvudvärk har jag haft så det räcker - för den här veckan iaf!

I morgon blir det " girls night out" då jag & ett par kompisar ska in till stan & käka mongolisk buffé på en skitmysig restaurang & därefter blir det bio; "Sex and the city" *Barnledig - vilken lyx, det är inte ofta det händer*

Godnatt....

Kram
//Tinna

Kommentarer
Postat av: Veronica

Så nu vet vi vad dom små kommer vilja göra all vaken tid... Cykla. :D Hoppas allt är bra med er där nere. :)

2008-07-26 @ 21:49:04
URL: http://mmems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0