Tisdag...

Ägnade en stor del av dagen åt att ta en riktig långpromenad ihop med arvingarna & grannens barn. VI packade matsäck & drog iväg till en mysig grillplats mitt i skogen intill ett vattenfall & där grillade vi korv, fikade kaffe/saft & käkade bullar & ungarna rasade av sig massor av energi i naturen. Riktigt härlig & välbehövlig utflykt. Hem & duscha/byta om & sen bar det iväg igen. Nästa punkt på dagordningen var kyrkan där vi idag gick igenom alla saker som kommer att hända på lördag. Båda tärnorna, vi själva, arvingarna & vår gulliga fotograf hade massor av funderingar & efter mycket övning av hur man ska gå, var man ska stå/sitta/knäböja & massor av fnitteratacker så kändes det som att vi alla har järnkoll på det mesta inför lördagen. Om bara Sara (prästen) kommer ihåg att säga sambons nya efternamn istället för hans gamla & inte börjar sjunga psalm 84 när det ska vara 82 så kommer det att gå strålande!
Mitt i övandet kom en kär vän som var på väg till sitt jobb på västkusten; han tog "genvägen" över Jönköping bara för att få hänga med oss i ett par timmar & vi hann inte ens bjuda honom på kaffe denna gången =(  Men han kommer ju tillbax på fredag så då får vi ta igen det ordentligt!
Efter "övningsbröllopet" var det snabbt iväg till dotterns dansträning & sen hem med arvingarna till grannen som skulle vara barnvakt medan vi blixtsnabbt packade med oss kompisen till en husvisning i närheten av där vi bor nu!
Vi har ju redan tittat på det här huset tusen gånger via nätet så det känns som att det inte fanns så mycket att tillägga när vi såg det "på riktigt" men nog vart det rätt alla gånger. På alla punkter utom ett så är detta VÅRT hus...priset kommer nog tyvärr att gå långt över vad vi är beredda att ge men vi har satt vårt tak & imorgon börjar budgivningen så nu håller vi alla tummar vi kan att vi vinner denna gången. *orka bli överbjuden mer...* Jaja, om ett par dagar vet vi om vi köpte oss ett hus mitt i bröllopsfixandet eller om det blir dax att ta nya husletartag nästa vecka!
För en stund sen kom jag hem efter en liten tripp till solariet & man anar att man är lite sliten när man lyckas somna innan de futtiga 8 minuterna tagit slut! Nu blir det lite mat, sen dusch & sen soooooova!
Hörs mer 2morrow!
*trött, tröttare, tröttast!*
//Tinna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0