Resfeber!

Hela familjen ägnar just nu en massa tid till att planera kommande resor och följande är antingen planerat eller bokat.
Närmast i tiden ligger en helg i exotiska Örebro dit vi tar med husvagnen & där vi tänkt att besöka äventyrsbadet & Bus- & leklandet ihop med ett par vänner & deras barn.
Sen bär det av till Dalarna & ett efterlängtat besök hos tomten & alla hans nissar! Där stannar vi en vecka så vi hinner hälsa på lite kompisar i de trakterna oxå!
Längre fram i sommar blir det nog en tripp till campingen där våra vänner alltid tillbringar en vecka (sorry, men jag kommer inte på vad den heter just nu!) Vi funderar på att hälsa på dem en helg - givetvis tar vi med oss snygg husvagnen!
I august vankas det västkustbesök - inte klart än om det blir en eller två veckor.....*planerar & räknar på vad som blir bäst!*
I höst blir det, som vanligt, en tripp till Göteborg med Lisebergsbesök men även ett besök på föreställningen "Walking with Dinosaurs" är på tapeten bland barnens önskemål. Vi får se hur det blir med det där sista..... *dyyyyyrt!*


Over ´n out!
//Tinna

Kommentarer
Postat av: Pia

Har precis varit och hämtat biljetter till Walking with Dinosaurs. Inte billigt men jag ser nog lika mycke fram mot det som Bus gör!



Klart ni ska gå!

kram karm

2009-05-14 @ 09:53:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0